Kostnadseffektiva lösningar med LI-HU Logistik AB

  Drastiskt minskade gångavstånd, omedelbar ökning av plockprestanda med upp till 65 procent, stora besparingar av yta, obefintliga underhållskostnader, enkel hantering och montering… Det är bara några av fördelarna med de nyutvecklade logistikracken från Li-HU Logistik AB. 

  Li-Hu Logistik bidrar bland annat till en effektivare produktion och minskade logistikkostnader och skapar på så sätt ytterligare vinst till företaget. De är uppbyggda av stålrör samt 19 olika typer av kopplingar för att enkelt kunna anpassas och ställas beroende på användningsområde. Materialet är dessutom återvinningsbart och miljövänligt. 

  Genom sitt breda användningsområde och flexibilitet kan Li-Hu Logistik anpassas till de flesta industriella miljöer – inom såväl produktion som lagerhantering. De kan även kombineras med andra typer av rack och kopplas ihop med transportband, rullager och andra tillbehör. 

  Li-Hu Logistik kan också förses med olika typer av hjul för att göra den logistiska hanteringen ännu mer flexibel. 

  Större tillgänglighet på racken innebär också en förbättrad arbetsmiljö. Li-Hu Logistik är konstruerade helt i linje med den mänskliga ergonomin och minskar därför risken för förslitningsskador. 

  Sammantaget för detta gör Li-Hu Logistik till ett självklart val när det gäller att skapa effektiva logistiska lösningar för ökad produktivitet och minskade kostnader .Automatiserade och effektiva produktionsresurser ser till att våra produkter överensstämmer med ISO 9001 och Årets nyföretagarpris  Li-Hu Logistik AB  LI-HU Logistik AB erbjuder på:

  •  UTFORMNING AV PROTOTYPER        

  •  3D SIMULERINGAR   
      
  •  RESANDE LEANTEKNIKER  
        
  •  LEAN KONSULTING     
      
  •  SERIEPRODUKTION